Danas za vas imamo jednu jako interesantnu objavu. Vjerujemo da ste do sada svašta sretali na internetu, ali nakon ovoga ništa vas više neće moći iznenaditi. Radi se o objavi 16-godišnje djevojčice, koja sa tačno precizni zahtjevima traži, vjerovali ili ne, MUŽA.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti i originalu:

“Zovem se Jasmina i ja sam vam rođena u Novom Pazaru, a danas ja živim u Sarajevu. Imam 16 godina i još uvijek se nisam nikada udavala, mož’te misliti? Ono što ja već mnogo dugo tražim je ozbiljan malo stariji ali zaposlen muškarac za brak, ne želim nikako neke tamo neozbiljne dječake i balavce.
Iako sam još mnogo mlada već sam student na Pravnom fakultetu ovdje u Istočnom Sarajevu. Smatram da sam izuzetno inteligentna, jer sam dosad imala mogučnost preskakanja nekih razredova u svojoj privatnoj školi gdje je moja mama inače direktor. Radim isto tako i u jednoj dobroj privatnoj firmi gdje je moj tatica vlasnik i za sada mi je jako tu dobro. Tatica kaže da sam tu ja daleko najbolja radnica i da ću sljedeće godine ući u upravni odbor. JUpiii.

Za sebe kažem uvijek da sam mnogo jako komunikativna i izuzetno osoba ‘vako iskrena. Pravedna sam i ja se uvjek trudim da svatim i uvjek poštujem tuđe mišljenje. Ali se, onako kako su me moji roditelji odgojili, držim uvjek svog mišljenja i smatram da je moje mišljenje ipak najbitnije i jedino koje bitno na kraju. Svako ko se samnom ne slaže nije bitan. U svoje slobodno vrijeme volim da šetam, obožavam putovanja i išla sam već širom svijeta, bila sam već na raznim skupim destinacijama i to više puta. Najviše mi se dopalo u Montaku, mislim da se tako kaže, na jugu Framcuske uglavnom. Moj tatica tu ima kuću znate i veoma često idemo tamo.
Kada posjetim neku tako egzekutičnu zemlju, volim saznat nešto novo o njihovoj kulturi, tvrđavama, spomenikovima. Jednostavno volim jako tu historiju, koju oni imaju.

Ja ovim putem želim da pronađem sebi dečka, slobodnog čovjeka, spremnog za ozbiljnu vezu i za brak. Naravno, on mora biti visoko obrazovan, pismen i zaposlen, sa stalnim radnim mjestom. Ne zanimaju me nikakvi probisvjeti i neambiciozni, siromašni muškarci. Ne želim oženjene muškarce, i one koji su skloni pićevima i kockama.” stoji u njenom oglasu, a mi vama ostavljamo da probate pročitati ignorišući eventualne gramatičke greške.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here