Sigurno vam se dogodilo da su se svjetla ugasila iz automobila i onda se baterija ispraznila. Ovo je jedna situacija koja je prilično stresna i stvorit će pritisak svima. Ista situacija može biti i s radijom, a stvari se mogu pogoršati ako baterija nije dobre kvalitete i ako bude stara.

Treba obratiti pažnju na takve stvari i uvijek provjeriti sve prije nego što izađete iz automobila. To podrazumijeva da provjerite jeste li automobil ostavili u sigurnom stanju i ugasili sve što vam je potrebno da se takve stvari ne bi događale. Međutim, ponekad će se dogoditi da nestanete sa sebe i napravite ovu malu grešku koja će vas kasnije koštati.

Izmislili smo jednostavan trik koji će vam pomoći u toj situaciji, a ako vam se to još nije dogodilo, dobro je znati ponovo jer nikada ne znate što bi sutra moglo biti. Morate znati da je ovo samo privremeno rješenje i da kada radite ovaj trik, trebate otići kod mehaničara da provjeri bateriju i trebate mu reći što ste napravili od njega kako bi ga popravio da radi kod kuće.

 

Na svakom akumulatoru postoje otvori, zbog čega ćete u nju staviti dva aspirina, što znači da biste ga uvijek trebali imati u odjeljku automobila. Ponavljamo da je ovo samo privremeno rješenje i vaša baterija će raditi jer ima salicilnu kiselinu. Ostavit ćemo vam jedan video kako biste saznali kako to točno funkcionira. Pogledajte videozapis u nastavku, a zatim uvijek imajte na umu ovaj trik.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here