Jedna žena se nije kupala 29 godina!

Žena iz Engleske, punih 29 godina nije uzela sapuna u ruke. Kaže da izbjegava vodu i sve vrste hemikalaija. Samo kada joj se koža stvrdne na rukama onda ode i opere, a to je ejdnom mjesečno. A, dakle, kupala se nije skoro tri decenije, što je zaista šokantno.

Ona se pitala da li je jedina koja to ne radi godinama, pa je odlučila da pretraži forume na internetu. Kada je tamo napisala i pitala da li ima neko kao ona da se nije kupao, odogovri su je razočarali. Bilo je mnogo negativnih kometara, i svi su je vrijeđali.

Nije postojao niko ko je bio kao ona.

Inače, ona je u braku, ima muža, za kojeg tvrdi da je moli da se okupa, ali ona ne želi. Navodi da on čak neće ni da spava sa njom. Kaže ona da je ion više ne voli, te hoće da je tojkera. Čak je otjerao i ptice koje je hranila ispred kuće, kao i sve životinje sa njihove farme.

Šta vi mislite o ovome? Da li odobravate njenu odluku?

Onače, možda ona stvarno ima problem sa hemikalijama, možda je to an neki način odbija, kao nekoga neki emtali i slično?

Kako god ovo je jedan od zanimljivijih slučajeva ali i vijesti koje ćete ikad pročitati, zar ne? Mi vam donosimo iz svijeta najzanimljivije ispovijesti, ali i iz regije. Također, donosimo vam najnovije vijesti sa balkanske estrade.

Pratite nas i pišite nam slobodno svoje mišljenje o temama.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here