Žena iz Bihaća opisala je “avanture” koje je imala sa svekrvom sve dok suprug nije bio kod kuće, a njezino su priznanje prenijeli svi poznati mediji.

Ni kao dijete ni kasnije kad sam odrasla žena nisam uživala spavati sama u krevetu. Zbog toga su mi izostanci moga supruga bili vrlo teški – započela je svoju ispovijed.

Mrzila sam njegova poslovna putovanja, kojih je bilo mnogo. Najviše sam ih mrzila jer me je ostavio na miru u prvoj godini braka – kaže ova očajna žena.

Progonile su me strahote iz djetinjstva da će me napasti čudovišta iz ormara.

Loading..

I mene je napao, jednostavno je imao karakter moje svekrve. Jedne noći probudio me je dodir na ruci. Izvukala sam se iz sna i, bjesomučno, neuredno, ukočila sam se od straha kad sam ga ugledala kraj kreveta.

Moj suprug je tog jutra otišao na kratak seminar. U tom šoku, sva zbunjena, vidjela sam svekra kako mi se go približava. Ukočila sam se i nisam znalwa kako reagirati. Grlo mi se osušilo i nisam mogla govoriti. Mislila sam da je sve to san.

Ujutro je sve bilo normalno. Svekar se ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Moj se muž vratio i mislila sam da je sve to san – ispričala je svoju ispovijest mlada žena koja je završila u krevetu sa svekrvom.

Kasnije se navikla na njega, da svaki put kad bi njen muž išao, ona bi se kresala sa svekrom.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here