Vjerujemo da svi koji žive na ovi prostorima znaju ko je Dragana Mirković i pored toga znaju barem jednu njenu pjesmu. Ona iza sebe ima zlatnu karijeru koja traje već dugi niz godina, a to dokazuju njeni bezvremenski hitovi koji se i dan danas slušaju.

Ona je pored toga u javnosti i u estradnim krugovima poznata po tome da nikada nije bila tema nekih skandala, a sve što ima je uspijela da izgradi zahvaljujući svom trudui radu, ali i glasu.

Ona već skoro dvadeset godina živi u Austriji u braku sa Tonijem, sa kojim ima dvoje djece, a žive u dvorcu.
Toni isto tako je jako uspješan u svom poslu, a on  je pored svih kompanija koje ima, vlasnik i kompanije “Majbah” koja se bavi distribucijom automobila.

Ono po čemu joj mnogi zamjeraju jeste njen stajling, koji je u posljednjih nekoliko godina, pa slobodno se može reći katastrofa.
Ona je naime dugo godina imala stilistu, ali ga je na kraju otpustila jer je ona smatrala da je već dugo godina na estradi te da se zna obući, međutim to se ispostavilo kao pogrešan potez.

Svjedoci smo njenih raznih modnih promašaja, pa krenuvši od Ušća prošle godine gdje je izašla sa modelom Gucci haljine koju je platila preko 7.000 evra.
Pogledajte u nastavku tu živu katastrofu od haljine


Nažalost, ali ona može biti pravi dokaz one poznate izreke da ne morate imati puno novca da bi se znali odjenuti.

Kako vi komentarišete ovu propast? Da li biste vi prije svega da li ovoliko novca na komad tekstila?
Pišite nam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here