Vatrena djevica (70) traži srodnu dušu i nekoga za krevet da je razapne.

Jedna žena koja se zove Pam Shaw je nedavno ponovo bila u centru pažnje jer je svojom objavom na Facebooku ostavila sve bez riječi. Vesela baka koja ima već 70 godina malo pomalo se javi i razglasi kako pravi ljubavne planove za budućnost. Kako sama tvrdi, tek sada ima željenu slobodu da se ti planovi i emotivno, ali njoj bitnije, intimno ostvare.

Ova bivša igračica kabareta jasno tvrdi kako nikada nije bila u odnosu sa muškarcem u cijelom svom životu što mnogi smatraju nemoguće još plus kada uzmete u obzir njene godine. Smatra kako je sada došlo pravo vrijeme za to kada želi da sa nekim bude.

Onase osjećam fantastično. Čeka svoju prvu pravu ljubav. Najviše bi voljena nekog visokog, markantnog milionera koji je dobar u krevetu. Želi da ima muškaraca koji će da je razapne na krevetu, da joj donese to nezaboravno iskustvo. Ne dolaze u obzir nikakvi penzionerčići kojima ne može da se digne jer ih muči prostata. Oni su za starački dom samo -rekla je ova zahtjevna starica koja tek sada proživljava svoju mladost

Ona je čitav svoj život ostala djevica iz prostog razloga jer nije željela da ima nikakve intimne odnose prije stupanja u brak jer su je tako odgajali. Ogroman broj aktivnosti koje je imala tokom karijere i mnogobrojni nastupi su je na kraju odveli na potpuno drugu stranu i ona zato nikada nije uspjela da pronađe sebi neku srodnu dušu i nije vjerovala a može.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here