NEDAVNO SU PAPARACI USLIKALI POPULARNU FILMSKU DIVU SHARON STONE, NJENE FOTKE SU TAKO OBIŠLE CIJELI SVIJET.

Iako ona ima 60 godina, nekada atraktivna glumica je obukla smjelu odjevnu kombinaciju, izabrala je zaista opušten stajling, imala je sivi moderni duks, kožne pantalone, kao i trendi bajkerke.

Svi su odmah prokomentarisali da je ova glumica zaista moderna i atraktivna. Šta vi kažete na ovo?

Stone na Filmskom festivalu u Cannesu 2014. godine.

Upoznala je televizijskog producenta Michaela Greenburga 1984. na setu The Vegas Strip War, televizijskog filma koji je producirao i glumio je. Vjenčali su se 1984. Godine 1986. Greenburg je njezin producent na Allan Quatermain i Lost City of Gold. , Par se razdvojio tri godine kasnije, a njihov razvod je okončan 1990. Godine 1993. Stone je sreo Williama J. MacDonalda (poznatog kao Bill MacDonald) na snimanju filma Sliver, koji je koproducirao. MacDonald je ostavio ženu Naomi Baca za Stonea i zaručio se s njom. Razdvojili su se godinu dana kasnije, 1994.  Nakon što su se razdvojili, Stone je vratio zaručnički prsten preko FedExa. Dok je radio na filmu Brzi i mrtvi 1994., Stone je upoznao Boba Wagnera (prvog pomoćnika redatelja) i oni su se angažirali.

14. veljače 1998. Stone se oženio s Philom Bronsteinom, izvršnim urednikom časopisa The San Francisco Examiner i kasnije San Francisco Chronicle. Oni su 2000. godine usvojili dječjeg sina Roana Josepha Bronsteina. Bronstein je 2003. godine podnio zahtjev za razvod braka, navodeći nepomirljive razlike. Razvod je postao konačan 2004. godine, i sudac je presudio da Roan treba ostati primarno s Bronsteinom, s tim da Stone dobiva prava na posjete.

Stone je svog drugog sina, Lairda Vonnea, usvojio 2005. i njezin treći sin, Quinn Kelly Stone, 2006.  Od 2018., Stone živi s troje usvojenih sinova u West Hollywoodu, u Kaliforniji, u domu nekadašnjeg glumca Montgomery Clifta.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here