Uz duhan, alkohol je najčešća ovisnost kod mladih.

Zapadni trend pijenja alkohola na društvenim okupljanjima i zabavama širi se, a kao rezultat toga, dobni rasponi se mijenjaju. Neka su istraživanja pokazala da se trend pijenja alkohola među mladima, prvenstveno u dobi od 13 do 17 godina, razvija prvenstveno u vršnjačkim skupinama.

Iako većina muškaraca poseže za alkoholnim pićima, posljednjih godina postaje sve normalnije da ljudi nekontrolirano piju alkohol. Često se mladi pokušavaju opiti u stanju odrastanja. Ponekad je to način biti popularan u društvu, uklopiti se ili biti prihvaćen od strane vršnjačkih grupa.

Prije su žene pile u tajnosti i skrivale se od viđenja drugih, a danas su djevojke ponosne na svoje alkoholno ponašanje. Fotografiraju se dok su pijane i dijele na društvenim mrežama. U nastavku pogledajte samo neke fotografije koje smo pronašli na internetu koje prikazuju djevojke izvan kontrole nakon što su previše popile.

Mislite li da žene ne bi trebale konzumirati alkohol ili mislite da nijedno društvo uopće ne bi trebalo konzumirati alkohol i zašto mislite tako? U komentare nam napišite svoje komentare i hvala što nas pratite.

Ostanite u toku!

Izvor: Balkanlifetoday

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here