Uz duhan, alkohol je definitivno najveća ovisnost kod mladih, zar ne, slažete li se vi s tim?

Trend sa Zapada, koji uključuje konzumiranje alkohola na društvenim okupljanjima i zabavi, sve je rašireniji, a granice se sve više kreću. U nekim istraživanjima pokazalo se da se u vršnjačkim skupinama trend pijenja alkohola razvija u mladih, uglavnom u dobi između 13 i 17 godina.

Iako većina muškaraca pije alkohol, nekontrolirano pijenje alkohola postaje sve češće među ženama posljednjih godina. Mladi često pokušavaju naručiti piće s odraslima. Ponekad je to i način da se uklope u društvo tako da ih vršnjačke skupine mogu prihvatiti ili biti cool.

Žene su se prije tajno pile da ih niko ne vidi, a djevojke su sada ponosne što su – jednostavno rečeno – alkoholičari. Fotografiraju dok su pijani i objavljuju te slike na društvenim mrežama. Da bi se razumjelo, to nije vrsta šoka za one koji konzumiraju alkohol (iako to ne odobravamo i ne želimo ga poticati), ali svakako je to udarac za one koji su se ogorčili i još uvijek se ponose.

U nastavku ćete naći samo neke od slika koje prikazuju djevojčice “izvan kontrole” jer su pretjerano konzumirale alkohol. Govoreći o ovom trendu, glasoviti American Spring Break je na vrhuncu, i to je stvarno zabavno kao što se vide na brojnim filmovima i serijama, te fotografije i snimke prikazuju se na Instagramu i drugim društvenim mrežama.

I da li biste nam nešto više o ovome mogli reći ili ne? Da li je ovo po vama pretjerano dragi naši, pišite nam u komentarima o tome

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here