Bez sumnje, nakon što je desetljećima bila na domaćoj sceni, Lepa Brena uspjela je postati jedna od najpopularnijih pjevačica u našim krajevima, a ono što je većini nepoznato jest da je imala starijeg brata i sestru koji bi je također mogli pratiti stope. Naime, Lepa Brena, rođena kao Fahreta Jahić, ima brata Faruka i sestru Faketu, koje su sve tri uvijek bile nadarene glazbom.

Iako su svi mislili da su jednako nadareni kad su bili djeca, činjenica je da su samo njih troje odlučne da žele da glazba bude njezin život, te da je to jedino što je mogla zamisliti da radi u životu , Naporno je radila na sebi i na kraju se sav taj trud isplatio, što je bez sumnje.

Loading..

Kada je u pitanju njena sestra, udala se prije dvadeset godina, izvjesnog Zorana, a njih dvoje žive u Kanadi. Iako razdvojene kilometrima, dvije su sestre uvijek trudile održati kontakt i dobru vezu. Škola se rijetko pojavljivala u javnosti i u medijima, jer je toliko godina provela živeći na sasvim drugom kontinentu od svoje popularne sestre.

Na kraju, najstariji od trojice bio je Faruk, koji je također zasjao svojim nastupom u emisiji “Nikad nije kasno”, a u nastavku našeg današnjeg članka donosimo vam video klip, tako da možete sami vidjeti je li njegov talent blizak Breninim ili uopće ne.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here