Današnji pjevači i pjevačice koji žare Balkanskom scenom danas, htjeli bi da njihove fotografije nestanu od početka karijere, rijetko ko od njih voli sebe da promoviše u tom svjetlu, dok još uvijek nisu bili sa parama i nisu imali novca da srede sve po planu i programu kako su to htjeli u to vrijeme. Jana i Šako Polumenta su među njima.

Na početku karijere Jana je imala puno manji obujam dojki, ali je nekoliko puta sama izjavila kako će ih sada radije smanjiti. Potražila je pomoć plastičnog hirurgam jer joj se nisu sviđale nikako, a to je bilo jedino riješenje za njene stvarno velike grudi koje je imala u tom trenutku.

Sa druge strane Šako Polumenta je bio skroz drugačiji lik nego što je danas. Totalna transformacija njegovog lika i djela, a to se posebno odnosi na njegov nos koji je bio drastično veći u prošlosti.

Mnogi od njih su podvrgnuti estetskim zahvatima i ispravljali na licu ono što im se nije sviđalo. Nisu žalili ni jedne marke, jednostavno su se htjeli srediti kako su mislili da je najbolje po njih same.

Potpuno je nestvarno kakav je nos imao, vjerovatno mu je to bio najveći kompleks koji je imao i vjerujemo da je čim je došao do prvih para, otišao odmah skratiti nos bar za par centimetara.

Šta vi mislite da li je uopšte potrebno estradnim ličnostima, a i “običnim” ljudima sve ove estetske i plastične operacije? Da li bi se vi podvrgli i jednoj operaciji?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here