Htio se našaliti sa svojom djevojkom, pa joj je zaljepio jednu stvar na lice: Sada ga mrzi i djevojka, ali i cijeli svijet (FOTO) – Dobar Dan

Htio se našaliti sa svojom djevojkom, pa joj je zaljepio jednu stvar na lice: Sada ga mrzi i djevojka, ali i cijeli svijet (FOTO)

Na internetu, a i na društvenim mrežama, svakoga dana možemo da nađemo na stotine video snimaka ili priča koje su veoma zanimljive, a koje se tiču života sasvim običnih, nepoznatih ljudi, koji na taj način žele da skrenu pažnju na sebe.

Neke od tih snimaka nas znaju zaista nasmijati do suza, ali neki od tih ljudi često i pretjeraju u tim nekim svojim šalama, i dovedu druge ljude u veoma nezgodne pa i opasne situacije, pa se nekada šale završe dosta loše.

I ova priča koju dijelimo sa vama je trebala u prvi mah da bude duhovita, ali na kraju je bila sve samo nije bila smiješna. Momak je pokušao da ispadne duhovit sa svojom djevojkom, ali njoj na kraju baš i nije bilo do smijeha, a mnogi koji su pogledali snimku su ga dobro iskritikovali.

Cijela priča ide tako da je noć prije ovoga momka njegova djevojka izdepilirala, po nogama, dok je on spavao, pa je on dan kasnije odlučio da joj malo vrati, i dok se djevojka odmarala on joj je zalijepio ljepljivu traku za obrve i trepavice, te je ubijedio djevojku da je to u stvari ljekovita maska koja će joj na neki način regenerirati kožu.

Kada se nakon malog spavanja djevojka probudila, htjela je da skine masku sa lica, ali tada je krenulo sve po zlu, jer je to na kraju bio tako bolan i traumatičan proces za nju, da je mnogima bilo i loše za gledati. U isto vrijeme dok su skidali traku, njen je momak sve to i snimao mobitelom, te je na kraju djevojka skoro skroz ostala bez obrva, a i dobar dio trepavica joj je ostao na traci.

Pouka ove priče je ako se šalite na nečiji račun budite spremni i da će neka šala biti i na vaš račun i da vam neće biti drago zbog toga te da možete zaista i loše proći. Zato pazite sa kime se i kako se igrate, jer sve se vraća i plaća.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *