Vjerujemo da nema osobe u regionu koja nije čula za Harisa Džinovića, koji iza sebe ima zlatnu karijeru. Njega odlikuje raskošna boja i jačina glasa sa kojom se rijetko ko može pohvaliti.
On je na muzičkoj sceni jako dugo, a svoje prvo pojavljivanje je imao u grupi koje se zvala Sare Roma, i koja je većinom izvodila romske pjesme, te je on nakon toga krenuo stopama solo karijere i čini se da u tome nije pogriješio.

On je kako je krenuo u solo karijeru postao prepoznatljiv, a danas kada neko krene da pjeva njegovu pjesmu shvate da im je to preveliki zalogaj.
Pored toga što je poznat po svom glasu, on je poznat i kao veseljak i zavodnik, a ono što njega isto tako odlikuje i što mu je u neku ruku zaštitni znak jeste šešir i brkovi.

Razlog zbog kojeg nosi šešir jeste da je veoma rano počeo da gubi kosu, te je na početku svoje karijere nosi marame, što je odlično išlo uz imidž grupe, pa je nakon toga počeo nositit kačkete, pa onda šešire.

On je u braku sa Melinom koja je mlađa od njega preko 30 godina, a njih dvoje imaju dvoje djece.
Iako je razlika u godinama ogromna oni se jako dobro slažu i imaju jako dobar i skladan brak.


Melina je inače poznata dizajnerka i ima jako puno poslovnih obaveza, a njemu nije teško da preuzme neke njene obaveze kada ona ne može da ih stigne, a ono što je najvažnije jeste da je on u njenom poslu istinski podržava.

Međutim, da li ste se pitali kako Haris izgleda bez šešira?
Nedavno je procurila fotografija njega bez šešira, a ona je nastala prije 30 godina na odmoru.

Pogledajte kako izgleda i napišite nam u komentarima vaše mišljenje?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here