Poznata Srpska pjecvačica Rada Manojlović već duže vrmene muku muči sa svojim momkom Harisom Berkovićem, sa kojim zadnjih godinu dana konstantno odlaže vjenčanje ili on ne želi. Prvo je zapao u velike dugove, da bi par puta bio viđen  sa nepoznatim djevojkama,pa je Rada tako završila i na tabletama za smirenje.

Tako je popularna zvijezda “Granda” Rada Manojlović jedna je od najpopularnijih pjevačica na cijelom Balkanu ali i  najzgodnija. Često mediji ističu da je ona jedna od rijetkih koja se nije predala plastičarima.

Međutim, sada fanovi tvrdi drugačije, kao i svi časopisi koji su došli do veoma čudnovate slikice, a za sve je kriva nova slika koju je pjevačica objavila na društvenoj mreži Instagram. Konkretno, na fotografiji, usne izgledaju prilično čudno i poprilično veće nego što su bile do sada… Pogledajte i procjenite sami.

Dok neki tvrde da je ugradila silikone, drugi se brane i tvrde da je upravo šminka zbog koje su Rada usne izgledale samo veće nego što jesu jer se šminko  može dobiti na punoći. Što je u pitanju, prosudite sami, da li je moguće da je rada ubrizgala poznati botoks u svoje usne, izgleda li vama prirodno ili ipak ne?

Folk pjevačica Rada Manojlović i njen kolega Emir Đulovića snimili su kadrove za spot za duetsku pjesmu “Svadba”. O pjesmi se već uveliko priča kroz medije i publika jedva čeka da je vidi i čuje uživo na nekim od koncerata. Tokom snimanja, ekipa se jako unervozila jer je Rada kasnila čak tri sata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here