Ne smiruju se strasti kada je tek završeno finale Zvezda Granda u pitanju, jer iako velika većina misli da je mlada Džejla Ramović sasvim zasluženo pobijedila u ovome takmičenju, postoje i neki koji baš i nisu najsretniji sa rezultatima glasanja.

Pa tako su se pojavile neke grupe koje smatraju da je cijelo glasanje u finalu namješteno, te da se sve radilo na to da mlada Bosanka pobjedi, a u vezi toga se naravno oglasio i prvi čovjek Granda, Saša Popović.

Popović je bez ikakvih ustezanja rekao da su takve priče jedna velika glupost, te da ne želi na kraju krajeva ni da daje bilo kakav komentar na tu temu, jer je i sam  hiljadu puta rekao da stvarno ne zna ni način niti ko bi mogao da sve to namjesti.

Dodao je Saša kako je u ovogodišnjem finalu samo Džejla dobila 101 hiljadu glasova, a to svakako govori da je više nego zasluženo pobijedila i da nema govora o bilo kakvim namještaljkama.

Napomenuo je i Saša da je Džejla, što je veoma važno, dobila veliki broj glasova iz Srbije, te da su zaista svi iz regije glasali za nju, a ne samo iz BiH. Dodao je Saša i da je prezadovoljan kao je završila i kako je prošla protekla sezona, te da on sam nije imao svoga favorita, ali i da je sada pomalo teško pričati kada je sve završeno.

Jedno je sigurno, a to je da je Džejla od samoga početka prošle sezone važila za jednoga od favorita i da je ona to do samoga kraja i  održala, ali da sada za nju nastupa druga vrsta borbe, a to je borba za opstanak na estradi i borba za što veću popularnost, te da će se tek pokazati na koji će ona način iskoristiti pobjedu u Grandu jer mnogi to i nisu uspjeli da iskoriste na pravi način.

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here