NJU SVI ZNAMO KAO UVIJEK TIP TOP DOTJERANU, RADI SE O BOJANI RISTIVOJEVIĆ, KOJA JE UVIJEK GLAMUROZNA, ALI I URBANA DJEVOJKA KOJA NA SEBE SKREĆE PAŽNJU UVIJEK.

Voditeljka je pokazala svoje gaćice, sve svoje fanove je tako iznenadila.

Podijelila je tako na Instagramu priču gdje je pokazala kak ovježba, za tu priliku, ona je farmerice otkopčala, skinula ih je do linije veša. A da li je njena namjera bila pokazati vježbe ili donji veš, nama to nije poznato, svakako da je to lavinu na društvenim mrežama pokrenulo.

DANAS OVAKAV TRENING, pisalo je u opisu njene fotografije. Šta vi kažete na to?

U prvi plan je svakako ravan stomak izašao, svi su samo u njene gaćice gledali.

Bojana Ristivojević rođena je 1988. godine u Šabcu. S njezinom sestrom, Jovanom i njezinim bratom Vukom, odrastao je na obiteljskom gospodarstvu u selu Zvezda, pokraj Šabca. U rodnom gradu završila je osnovnu školu i sekundarnu školu gospodarske trgovine. U Novom Sadu je najprije završila Gimnaziju i onda Pravni fakultet. Priznaje da je zadovoljstvo odrasti na selu, gdje je radio s majkom Olga i binom Selkom i njegovim ocem, bratom i sestrom.

Naime, Ristovojevići imaju veliko domaćinstvo, gdje hrane krave, ovce i drugu stoku te proizvode voće i povrće. Kao malo, nije voljela zadržati kradu, ali njezin otac je obećao da će, ako to učini, kupiti sve što želi kad je prodala tele. Bojana i Jovan ostali su obećani, a telad je prodan, ali kaže da nije dobila ono što je željela. Unatoč tome, ona se ponosi porijeklom i kaže da je blagoslovljena odrastanjem na selu, a željeli bi živjeti na selu i raditi u gradu.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here