Francuz Matju Deloison (38), je momak koji nije mnogo čekao otkad se preselio u Beograd već se javno obratio svim zainteresovanim Srpkinjama da želi da upozna djevojku iz svojih snova ali dakle mora da bude iz Srbije naravno. Nije se libio da to objavi javno.

Naime, on je objavio pismo u kojem kaže kako želi da upozna nježnu devojku koja želi da uživa u životu sa njim. Francuz je otkrio šta radi, koje mu je zanimanje, ali je i postavio uslove koja buduća mlada treba da ispuni da bi mogli uživati zajedno

Da li ste ikada sanjali da upoznate uspješnog momka koji pritom dobro izgleda, pita se Matju i napominje kako njegovo pismo nekome može da promijeni život – baš je samopouzdan rekli bismo.

Takođe napominje kako želi da upozna leijpu, specijalnu djevojku sa kojom bi izlazio, djevojku koja zna koliko vrijedi – a da ipak nije nadmena zar ne?

Rekao je kako se nedavno preselio u Beograd i da je napokon spreman da se “skrasi” sa nekom curom iz Beograa. Takođe je naveo da živi nekonvencionalnim životom, pa je red da upozna curu na isti takav način.

.

Ono što se dalo zaključiti jeste da Matju ima 38 godina, da je visok 175cm, kao i da je rođen u Francuskoj. Mnogo vremena je proveo upravo u Beogradu gde trenutno živi, a govori tečno francuski i engleski jezik.

Dakle Djevojke javite se, momak je i dalje slobodan. ako se neka pronalzi u ovoj objavi onda samo navalite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here