Ivana Šopić jedva je rasplela svoju vezu s Karićem kada je on saznao s kim je ona prije njega bila. I umjesto da mu sada kaže sve detalje, ona sakriva da je bila u šemi sa Šabanovim sinom Mihajlom. “Ivana je cijeli svoj život željela živjeti na visokoj nozi, pa je uvijek pokušavala uhvatiti momke s dubljim džepom. Nije on baš toliko naivna koliko se čini. Prije dvije godine bila je u vezi sa sinom Šabana Šaulića. Pohvalila se da ih je odveo u njihovu novu kuću na Dedinju, u koju su tek uselili.

No, ta ljubav nije potrajala jer je Ivana prilično brbljava, pa je Mihajlu smetačo širenje informacija o njihovoj vezi. Ne želeći da tajne njihove porodične kuće dođu u javnost, Mihajlo je brzo napustio Ivanu i dao joj do znanja da se ne nada pomirenju” kaže izvor koji je jako blizak Ivani i nastavlja.

“Ivana je bila baš mnogo zagrijana za Mihajla, ali iako joj je skrenuo pažnju da ne priča puno o tome gdje idu i s kim su se družili, ona ga nije poslušala. Počela ga je proganjati, a to ga je jako mučilo. Na lijep joj je način rekao da više ne može biti u vezi s njom, ali ona je poludjela. Zbog nje je čak morao promijeniti i svoj mobilni broj. Mora se prinati kako ovakvi potezi Ivane nisu bili za očekivati od nje. Nadamo se kako su njih dvoje sada uspjeli da izglade svoj odnos i da je sada među njima sve u redu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here