Zanimljivosti

Evo šta se desilo i kako je Aca Lukas upucan ispred zgrade!

Popularni pjevač Aca Lukas koji je stalno nan udaru javnosti zbog svoje prošlosti iz 90 –ih godina ada je počinjao svoju karijeru. Prvo je nastupao po beogradskim splavovima a tada je najviše pjevao za mafiju i žestokim momcima iz Beograda.

U to vrijeme je mnogo zarađivao na nastupima i novac ga je počeo kvariti pa je vremenom počeo konzumirati heroin. Tada je imao djevojku Viktoriju sa kojom je bio u vezi i oda tada kreće njegova muzička karijera . Aca je za kratko vrijeme postao jedan od najtraženijih pjevača sa Balkana. Za vrijeme pandemije covida 19 sa svojom kolegicom Cecom odradio je dva nastupa i zaradio preko 100.000 eura.

Snimak romske svadbe na kojoj je pjevao objavljen je i na društvenim mrežama a na njemu se vidi kako mu u ruke trpaju novčanice od 500 i 1000 eura. Nedavno je bio gost u jednoj emisiji u kojoj je ispričao kako zamalo nije pogiunuo prije 10 godina. Kada je izlazio iz svog stana i pošao prema autu vidio je nepoznatu osobu da mu obija auto. Kad ga je ugledao mladić je izvadio pištolj i pucao ali srećompogodio ga u nogu u butinu.

Add Comment

Click here to post a comment