Ljubavni život Lepe Brene svodi se na njen brak s Bobom Živojinovićem. Nekako je ne možemo zamisliti ni s jednim drugim muškarcem, jer je Boba postao dio njenog identiteta, a ona sama osim njega nikada nije razgovarala o drugim ljubavima. Međutim, normalno je da je Brena imala momke prije Bobe, samo da se do sada nije puno znalo o njima, a ona se zamalo udala za jednog, evo ko je to. Naime, Mirko Krlić, koji je bio poslanički zastupnik i bivši predsjednik skupštinskog odbora za kulturu i informiranje, razgovarao je o svojoj ljubavi s Lepom Brenom, a prema njegovoj priči, on i Brena čak su se željeli vjenčati.

Naime, sve se dogodilo u prvoj polovici osamdesetih, kada je Brena već bila zvijezda, dok je Krlić radio kao DJ u Zrenjaninu. Iako Brena to nikada nije javno spomenula , Krlić se često osvrtao na to, kao da se želi hvaliti da je nekada bio sa Brenom. Rekao je da je istina da su bili u vezi i da su se strašno voljeli, ali su i dalje ostali prijatelji.

Tada se govorilo i da se udaje za Ratka Kneževića, što je rekao da mu to nije strano, jer mu je Brena stalno govorila da se želi vjenčati i da ima svoju porodicu. Rekao je da se uvijek boji da će ostati sama, a posebno joj je bilo teško biti sama u Beogradu, dok su joj roditelji u Brčkom, pa ju je često vodio tamo kad bi je vidio kako plače, što je Brena ga je jako cijenila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here