Vjerujemo da ste barem jednom u životu pročitali neki oglas koji vas je nasmijao do suza bilo da se on nalazi u novinama, stubu ulične rasvjete ili možda na društvenim mrežama.

S obzirom da je tehnologija napredovala, u posljednje vrijeme popularno je da se sada oglasi nalaze na nekim stranicama koje su napravljene i dizajniraane upravo zbog upoznavanja, a istina veliki broj ljudi se uspjelo i spojiti zahvaljujući tome.

U današnje vrijeme je veliki broj ljudi  koji pokušavaju na ovaj način da pronađu svoju srodnu dušu, a nekima to čak i uspije jer stručnajci ali i primjeri za to tvrde kako je moguće pronaći osobu koja je vaša srodna duša upravo preko oglasa.

U današnjem članku donosimo jedan oglas koji je vrlo brzo postao viralan, a on je postavljen u gradu Vranje.


Naime, jedan mladić je postavio jedan oglas koji je čak završio i u zdravstvenim ustanovama jer on isključivo traži djevojku koja je medicinska sestra.
Prema njemu je važno da ona mora biti u stalnom radnom odnosu, a svi koji su vidjeli ovaj oglas odmah su pomislili da se radi o šali, a novinari su pokušali da dobiju osobu koja je ostavila svoj broj telefona, ali bezuspješno, te se misli da je ovo stvarno neka šala.

U ovom oglasu koji vam donosimo u nastavku je napisao kako prema njemu treba da izgleda njegova buduća žena.
Pogledajte i recite nam da li se slažete?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here