Svi znamo Nenada Marinković Gastoza koji učestvuje u rijalitiju Parovi već nekoliko godina sa kratkim pauzama.Od samog starta ovog rijalitija njegov život se promenio iz korjena. Ovaj dječko, koji je dugo godina živio u Parizu, od anonimnog blogera postaje pravi rijaliti pobednik. Njegove veze sa brojnim starletama počele su da ispunjavaju stranice žute štampe.

Ali, jedna djevojka ostaje zauvijek u njegovo srcu i nju vjerovatno nikada neće zaboraviti. Njegova najveća ljubav pre rijalitija, Marija, ostavila ga je neposredno pred njegov prvi ulazak u vilu Parova. Onda se Gastoz motao sa mnogim starletama, da bi svoj rijaliti rad označio dugom vezom sa Zoricom Dukić. Marija je od tada već i zaboravila Gastoza, ali Gastoz nju i dalje spominje.

“Jako često je spomene, dok u kafanama naručuje pjesme koje ga podsjećaju na nju. Dugo su se zabavljali, dok je Marija bila i omiljena snajka Gastozove majke. To je takođe jedan od glavnih faktora zašto se još uvijek sjeća Marije”, kaže nam izvor blizak prijatelj Nenada Marinkovića i dodaje: “Nekolikp puta je pokušao da dođe do nje i slao joj je poruke preko interneta međutim nije ništa uspjevalo. Ona je ostala nijema i ravnodušna”

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here