Svi na Balkanu, ali i šire znaju ko je Zdravko Čolić i svi znaju barem jednu njegovu pjesmu bez obzira da li slušaju takvu vrstu muzike, jer jednostavno to su pjesme koje nikada neće biti zaboravljene i koje će se uvijek rado slušati.

Zdravko Čolić je zasigurno jedan od najpoznatijih pjevača koji je svojim glasom i harzimom oduzimao mnoge uzdahe ženama, te bio omiljen među njima.

Njegova kćerka Una Čolić je zasigurno pokupila njegovih gena, te joj se svi redom dive, a ona je trenutno na ljetovanju sa drugaricama na crnogorskom primorju, a prošle godine je napunila i svoju 18 godinu.

One su na jednoj plaži sakrivene od gradske vreve i uživaju u suncu.

Naime, ona je poznata po tome što se voli fotografisati i te fotografije dijeliti po društvenim mrežama, naročito na Instagramu gdje uživa veliku popularnost i gdje broji nekoliko desetina hiljada pratioca.

Na skoro svaku njenu objavu, pojavljuju se komentari o tome koliko je lijepa i koliko je zgodna.
Jednom prilikom je Zdravko Čolić rekao kako nije baš sretan sa time da oko Une se stalno motaju udvarači i razni dečki, ali je itekako svjestan njene ljepote, ali da kao otac je tu kako bi ispunio sve što ona želi i da će joj udovoljavati koliko god može.

Da li vi imate komentare na ovo? Kako vam se čini Una Čolić? Da li je po vama “pokupila” neke njegove gene?

Pišite…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here