Sasvim smo sigurni u to da ste do sada vjerovatno čuli vijest koja je aktuelna u medijskom svijetu, a to je da su Jovana Joksimović i Srđan Predojević nakon punih deset godina rada dali otkaz na TV Prva i to sve zbog nesuglasica sa menadžmentom ove televizijske kuće.
Ono što  je važno istaći jeste da je ovo definitivno bio jedan od najgledanijih jutarnjih programa cijeloj zemlji, a oni su itekako bili savršeni kao voditeljski par, te su se konstantno nadopunjavali.

Međutim njima se nije svidjela ideja da su se iz menadžemnta konstantno mješali u sam koncept emisije, ali nisu ništa poduzeli, ali je onda njihova odluka da u jutarnji program ubace novog kolegu, onda više nisu mogli trpiti i onda su riješili da dignu sidro sa te televizije i da daju otkaz.

Oni su na početku tražili otpremninu i sporazumni raskid ugovora, ali kako to nisu dobili onda su jednostavno dali otkaz.

Međutim, tu nije kraj, Prema posljdenjih špekulacijama tvrdi se kako bi njih dvoje kao par mogl već preći na nacionalnu televiziju, gdje im je vće ponuđeno mjesto u redakciji zabavnog programa, a pored toga oni bi imali i specijalni večernji rpgoram, tačnije emisiju, a prema saznanjima njima se ova ideja itekako svidjela.

Ono što ej evidetno jeste da RTS ne nudi uslove kao što je nudila Prva TV, ali vjerujemo da postoje neke opcije koje bi se mogle kombinovati.

Na njihovo mejsto u Prvoj TV došao je mladi novinar Filip Čukanović koji je jučer sam radio i vodio emisiju jutarnjeg programa.

Koje je vaše mišljenje o ovome? Pišite nam? Da li ste vi gledali Jovanu i Srđana na Prvoj?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here