Vjerujemo kako nema osobe na ovom svijetu koja ne zna ko je Madonna, a kada to kažemo mislimo i na starije i na mlade.
Ona je na sceni skoro preko 40 godina, a cijelu njenu karijeru obilježili su veliki hitovi koji se slušaju i koji će se slušati mnogo godina.

Međutim, da je godine stižu dokazuje i njeno obraćanje, gdje je istakla kako je zbog velike ispcrpljenosti i veliki bolova bila primorana da otkaže nekoliko nastupa koje je trebala imati u budućnosti.

Dakle, svi njeni nastupi u okviru turneje koji su se trebali desiti širom svijeta us otkazani,a fanovi su nevjerici i tvrde kako ovo uopšte ne liči na nju.

Ona je poznata po svojim vatrenim i energičnim nastupima, tako da se za njene koncerte uvijek tražila karta više.

Bilo kako bilo, izgleda da su je godine stgile, a ona je na društvenoj mreži Instagramu izjavila kako joj je žao zbog ovog nesretnog spleta okolnosti.

Pored toga dodala je kako je njoj svaki koncert užitak i da joj je to velika ljubav, ali jednostavno ovog puta mora odustati jer je velika bol uz pitanju.

Istakal je kako će se u narednom periodu pokušati odmoriti i naglasila da ona nikada ne odustaje, ali sada je u pitanju jako teška i ozbiljna bolest.

Ona je isto tako na svom profilu na Instagramu objavila i jedan video u kojem je objasnila kako izgledaju njeni tretmani oporavka nakon svakog koncerta, a fanovima je za oko zapao i jedan detalj u kojem ona pije jednu žućkastu tečnost koja je nalik urinu.

Kako vi ovo komentarišete? Da li je sluišate? Koje njene pjesme znate? Pišite nam…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here