Roditelji su oni koji su tu uvijek za avs i podržaju vas u svemu . Ukoliko to još uvijek niste shvatili bolje je da na vrijeme to učinite jer kasno je kada ih više ne bude. Pjevačica Emina Jahović je izuzetno aktivna na društvenim mrežama bez obzira na razvod. Ona nije potištena i nastavila je svoj život dalje. Nedavno je odlučila da se jednom slikom iz djetinstva prisjeti svoje prošlosti.

Podijelila je sa svima fotografiju na kojoj je mala djevojčica i to u društvu svoje porodice.Tu su majka, sestra, brat i otac kojeg, kako je i sama uvijek govorila, još uvijek ne može da zaboravi. Eminin otac je umro poprilično mlad.“Pronašla sam ovu divnu fotografiju cijele porodice. Malo je oštećena, ali mi je još uvijek tako draga i željela sam da je podijelim sa vama. To je moja starija sestra Sabina, brat Mirsad, a ovo malo pače u tatinim rukama to sam ja”, napisala je Emina u komenatru .

Fotografija je probudila kod mnogih obožavatelja razne emocije pa su je svi pohvalili što je jedna od rijetkih javnih ličnosti koja nije zaboravila svoje porijeklo kao i prave porodične vrijednosti.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here