Već smo se navikli da slušamo razne bizarne stvari i da se takve stvari dešavaju svuda u svijetu, a posebno ostanemo šokirani kada vidimo šta je neko spreman da uradi i to sve zbog ljubavi prema nekoj osobi. Tome doprinose i društvene mreže pomoću kojih možemo da vidimo sve te stvari.

Ranije je bilo aktuelno tetoviranje imena osobe koju volimo, i to najčešće na ruku ili neki dio tijela blizu srca.

Međutim, kada neka ljubav propadne najveći problem je kako se riješiti te tetovaže, ali šta ako vam kažćemo da neki ljudi zbog ljubavi mogu uraditi još bizarnije stvari.

Ovdje dolazimo do teme današnjeg članka koja nas vodi u Lazarevac, u Srbiju gdje je Sara Konatar prije nekoliko mejseci izgubila muža, ali se ona nikao nije mogla pomiriti sa tom činjenicom da njenog Milana više nema.

Ona je željela da on na neki način ostane sa njom, tako da ga je ona kremirala da bi kasnije njegov pepeo ugradila u svoje grudi.

Da bi uspjela ovo uzraditi ona je angažovala jednu evropsku firmu koja će uraditi implatante sa pepelom njenog supruga, a oni su je koštali preko 5 hiljada evra, dok je specijalista iz Sidneja ovu zamisao sproveo u djelo..

Ona je za medije istakla kako je oduvijek imala želju da poveća svoje grudi, ali kako je njen muž umro, ona se dosjetila toga na koji način da on zauvijek bude i ostane blizu nje i njenog srca.

Šta mislite o ovome? Recite nam svoje mišljenje? Da li je ovo prava ljubav? Da li mislite da je ovo previše?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here