Džejla je nesumnjivo pobjednica Zvezde Granda, a sada kad je počela nova sezona, amlo ko može da opravda očekivanja i nadmaši Džejlu. Da li ste vi već počeli pratiti ovu sezonu? Šta mislite ko će da bude pobjednik?

Inače prošla sezona je bila jedna od njagledanijih, a vidjet ćemo hoće li i ovog puta premašiti svaki rekore.

dzejla1

Saša Popović će se izgleda i ovog puta valjati u parama, a ostajke nam dfa vidimo ko će biti pobjednik,, ali naravn tu je i glasanje, tako da i vi možete na kraju izabrati ko će da pobjedi.

Prošlogodišnja pobjednica popularnog muzičkog showa ” Zvezde Granda”, Džejla Ramović zadobila je povjerenje fanova širom svijeta, a sada dobija stalno slatke poruke o nedostaja nju u Zvezdama Granda. Džejla je odlučila da to podijeli na sviome profilu.

granddd

Svoju karijeru počela je u showu “Neki novi klinci” gdje je također osvojila prvo mjesto ali vrhunac je postigla u Zvezdama Granda gdje je odmah svima pokazala ko će biti pobjednica.

Već tada su sve kolege sa estrade znale da Džejla posjeduje nevjerovatan talenat koji zasigurno obećava te da žiri neće ostati imun na ovu djevojku.

dzejla

Ramovićeva se vratila u septembru vratila u školske klupe, a također je počela i nova sezona showa “Zvezde Granda”,koja je sinoć emitirana na TV, ali fanovima nedostaje Džejla. Novi takmičari izgleda nisu opravdali očekicanja balkanske publike.

Nakon prve emisije Ramovićevoj su u DM počele pristizati brojne poruke na koje nije mogla ostati ravnodušna i neke od njih je okacila na svoj Instagram story.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here