Vjerujemo da svi vi znate ko je bila Ksenija Pajčin, doduše oni malo stariji, a ona je zasigurno jedna velika zvijezda koja je nažalost tragično stradala.
Nju je naime, tadašnji dečko Filip Kapisoda ubio, da bi kasnije izvršio samoubistvo.

Tog tragičnog dana se sjećamo skoro svi mi koji smo malo stariji, a njen gubitak će zavuijek biti jedna velika bolna tačka za one koji su je voljeli i koji su bili njeni fanovi.

Međutim, ovih dana pojavila se informacija, gdje je Dragana Mirković otkrila jednu dugo čuvanu tajnu, a to je da je samo prije nekoliko dana nju Ksenija tražila da hitno sa njom razgovara, a kako nisu uspjele da uđu u kontakt. Dragana  nikada nije saznala štra joj je Ksenija trebala da kaže, te joj to i danas jako teško pada.


Dragana za nju kaže da je to bila jedna preslatka djevojčica koju Dragana pamti otkako je Ksenija imala 15 godina.

Naime, Dragana je rekla da je dva dana prije njene smrti, Ksenija gostovala na njenoj televiziji, a onda je rekla voditelju, tačnije zamolila je da Dragani kaže da je ona trebala hitno i da joj ima nešto važno reći.

Nažalost taj voditelj nije joj rekao tog dana, a nije ni narednog, da bi kasnije joj rekao, ali je bilo isuviše kasno jer je ona već bila ubijena.

Dragana nažalost nikada neće saznati šta joj je to ona imala reći.

Da li je možda kriv novinar ko će ti ga znati. Šta mislite o ovome?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here