Folk pjevačica Dragana Mirković izbjegava da svog sina Marka Bijelića predstavlja medijima jer je to njegov lični zahtjev – ne želi da bude javna ličnost i to je Dragana ispoštovalas ve do sad. Nije mogal da odoli a da ne objavi njegovu fotografiju.

Ona je upravo jučer je napravila izuzetak i objavila nekoliko fotografija. On je učestvovao u jednoj humanitarnoj akciji, ali ni ovog puta, Dragna nije dobila dozvolu da mu u potpunosti pokaže lice, već je za mamin profil on pozirao isključivo sa kacigom na glavi, samo su mu se oči vudjele.

dragan4

Dragana je napisala i opis ispod fotografije. Napisala je da on njen ponos te da je odlučio da pomogne. Morala je naglasiti da je on odlučio pokazati u svojim godinama humanost a onda se osvrnula na to kako je većina omladine u njegovim godinama okrenuta sebi.

dragan3

Shvatila je da je on sada izuzrtno zreo i nesebičan, a kako je još napisala dobar, vrijedan i mlad čovjek. Inače, ona ima tek jednu zajedničku sliku s njim, a koja je objavljena u medijima a na kojoj se on vidi u potpunosti. Ali nekih novijih još uvijek enma.

marko

Moj sin – moj ponos, koji je osjetio potrebu da pokaže svoju humanost na djelu. Činjenica da je za svoje mlade godine, upravo u vrijeme kada je većina njegove generacije uglavnom okrenuta sebi i svojim potrebama, pokazao želju da pomogne drugima učinila je da shvatim da je on izuzetno zreo, nesebičan, ali prije svega dobar i vrijedan mladi čovjek – napisala je Dragana na Instagramu.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here