Došla u PATIKAMA i rekla: Ja NEMAM PARA! Saša Popović je ovu pjevačicu digao sa dna, dugo čuvana tajna: NEĆETE VJEROVATI O KOME JE RIJEČ

0
106

Za folk pjevačicu Indiru Radić se može reći da ima dugu i bogatu muzičku karijeru. Možda od njene karijer ne bi bilo ništa da joj 1996. godine nije pomogao, direktor Grand produkcije Saša Popović.

Indira je na početlu svoje karijere izdala nekoliko albuma sa Južnim vetrom, a nakon toga i album 1995. godine za PGP RTS. Samo jedna pjesma na tom albumu je postala uspješna i ona je ubrzo akon toga uspjeha ostala bez novca. Nije znala šta da radi pa se obratila Saši kako bi joj pomogao.

“Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju sa njom sam imao 1996. godine. Došla si u produkciju Zam, u patikama i farmericama i rekla: “Da li vi možete nešto da uradite, ja nemam para, ako možete nešto uraditi, uradite, ako ne, ja odlazim.” Rekao sam ti da ću ti uraditi album prvog septembra”- rekao je Saša. Oni su tada snimili album pod nazivom “Krug”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here