Došla na vlastitu sahranu, muž se skamenio kada je vidio!

0
369

Ova priča se mogla desiti samo u nekom filmu ,jer se žena pojavila na svojoj vlastitoj sahrani. Inače slilnih situacija se dosta puta dešavalo kada je čovjek ustao iz sanduka i otišao pravo svojoj kući .

On je doživio kliničku smrt a ljekari su ga proglasili mrtvim a onda još jedan slučaj kada je sanduk sa pokojnikom eksplodirao ili kada je preminuo pjevač pa su s njim pokopali i njegovu harmoniku, kada su lopovi došli da otkopaju grob da uzmu harmoniku čovjek je usato i počeo svirati. Ali ovoga puta je žena došla na svoju sahranu i tako da iznenađenjima nikad kraja, U Nigeriji čovjek  više nije volio svoju ženu i tražio je način da je se riješi.

Nije se htio razvesti jer bi imao nekih problema i zato je unajmio profesionalca da je likvidira. Onako kako je isplanirao javljeno mu je da je učinjeno a muž je odmah organizovao sahranu. Dok su mnogi plaakali iu auta je izašla žena i zagrlila svog muža koji se skamenio. Ona je profesionalcu ponudila više novca  a na sahrani bio je prazan sanduk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here