Za nekoliko dana  će se desiti i ono što mnogi iščekuju, a to je veliko finale Zvezda Granda za ovu sezonu koja je bila kao nikada prije interesantna i uzbudljiva, a postoje mnogi razlozi za to.

Prije svega, a to je priznao i Saša Popović, nikada nije bilo toliko kvalitetnih takmičara kao u ovoj sezoni pa je zbog toga produkcija odlučila da čak njih 16. učestvuje u finalu što nije bio slučaj do sada.

 

Zatim tu su i promjene pravila gdje su članovi žirija ujedno postali i mentori takmičarima, što je svakako uticalo na zanimljivost emisije, ali i na kvalitetu izvedbi samih takmičara, jer nije mala stvar kada vas za nastup spremaju takve muzičke veličine kao što ih imaju Zvezde Granda u svome žiriju.

I na kraju krajeva, tu su i sami članovi žirija, koji uveliko utiču na popularnost ove muzičke emisije, a za ovu sezonu su dobili izvrsno pojačanje u Đorđu Davidu koji se pokazao kao izvrstan potez Saše Popovića.

Đorđe je u nekoliko navrata tokom snimanja Zvezda Granda sve iznenađivao sa svojom pojavom, tj sa stajlingom u kojem se pojavljivao na snimanju, pa tako za njega uopšte nije bilo ništa neobično da na snimanje dođe u haljini ili u uniformi sa šapkom na glavi što je oduševljavalo njegove fanove, ali i sve one koji vole Zvezde Granda.

Tako je novinare  veoma zanimalo da li Đorđe sprema nešto posebno, kada je njegov izgled i stajling u pitanju, i za finalnu večer, a on je na opšte oduševljenje i iznenađenje svih prisutnih otkrio neke svoje planove, pa je naglasio kako već neko vrijeme razmišlja o tome i smatra da nikako ne bi bilo loše da se na finalnoj večeri pojavi u nekoj vjenčanici ili u balskoj haljini, za šta smatra da će biti pravi pogodak i da će svakako i samo finale napraviti još zanimljivijim.

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here