Najnovije Showbizz Zanimljivosti

DONJI VEŠ + SKUPOCJENE ČIZME: Jelena Karleuša SMJELIJA NEGO IKAD protresla Kopaonik ljepotom — i PONOVO podjelila javnost

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica Jelena Karleuša je ovih dana među poznatim ličnostima koji su odlučili da mir i bijeg od svakodnevnice pronađu u planinama Srbije. Ona je odabrala posjetiti Kopaonik.

Ona je na planinu otišla zajedno sa prijateljima i sa kćerkama Nikom i Atinom Tošić. Oni uživaju u snježnim čarolijama, a Jelena je također pronašla malo vremena da se slika i da pokaže svojim fanovima koliko je hrabra.

Ona je u snijegu pozirala u donjem vešu i u crnom topu. Ključni detalj njenog stajlinga su čizme za snijeg koje su napravljene od strane modne kuće Fendi. Njih je kombinovala sa trakom identičnog i prepoznatljivog dezena, a pored svega toga se nalazi i snoubord daska.

Taman kada pomislimo da nas ona više ne može iznenaditi, ona objavi ovakvu fotografiju koja nas sve iznova ostavi bez teksta. Slike možete da pogledate ispod. Šta vi kažete za njen stajling? Da li se vama dopada?

Add Comment

Click here to post a comment