Svakim danom smo svjedoci nasilnih slučajeva u državi ili van nje. Svašta se dešava, svakim danom novo ubistvo ili nekli zista odvratan slučaj.  Sve ej crna hronika jer se ništa ne dešava lijepo.

Tako su razne vijesti o ubistvu, nasilništvu, a sve to mnogi čitaju.

Svaka vijest ostavlja dojam da živimo u luđačkom društvu, koje prosto natjera čovjeka da uradi neke loše stvari.

Ovih dana proširile su se vijesti kao naprimjer što su samoubistva, ubistva, mučenje, vršenje nužde pored vjerskih objekata, zatim slučaj koji je “stigao” iz Ukrajine – usvojena djevojčica nema šest godina nego 22 i htjela je ubiti svoju porodicu.

Svi ovi slučajevi tjeraju strah u kosti i sve više podsjećaju na scenarije iz horor filmova.

 

Tako je nedavno osvanula vijest da se jedna djevojka raznijela u stanu, a još dodatno plaši činjenica da je bila u drugom stanju.

Vjerovatno ste i vi upoznati sa ovakvim ili sličnim slučajevima.

Jedan od njih jeste taj da je jedan doktor skuhao intimni dio svoje djevojke, nakon što je otkrio da je minejala spol i da zapravo transeksualnac.

Jedan ruski doktor priznao je da je ubio i potom rastavio ženu kad je otkrio da je ona prethodno imala operaciju promjene svoga spola, ali to je sve zato jer je bio sa njom u krevetu a onda saznao bolnu isitnu. Naime mladi doktor Mihail Tikhonov koji ima inače 27 godina skuhao je jedan dio tijela djevojčice u pećnici i bacio ga potom u WC školjku. Da, dobro ste pročitali šta smo napisali.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here