Kako su prenijeli skoro svi mediji u Srbiji Mirjana M. koja ima 36 godina i Bojan Z. koji ima 33 godine su prije neki dan zadobili teške povrede uslijed udara groma, dok su bili u strasnoj ljubavnoj akciji na jednom dijelu Ade Ciganlije.

Prema izvještaju, ljubavnici su imali seksualnu akciju ispod jedne žalosne vrbe, kada je krenulo veliko nevrijeme koje je prouzrokovalo grom koji je udario baš u vrbu ispod koje su bili ljubavnici, a ujedno je grom udario i u same ljubavnike.

Tim za hitnu pomoć ih je nakon nekog vremena dove u bolnicu totalno razodjevene i sa teškim opekotinama, da bi nakon nekoga vremena Bojan pušten na kućno liječenje a Mirjana je i dalje zadržana u bolnici, na odjel za intenzivnu njegu, ali joj život prema mišljenju doktora nije ugrožen.

Izvor iz bolnice tvrdi da je pacijentkinja svjesna, komunicira sa ljudima u bolnici, može da jede, te da su njene povrede ozbiljne ali da se ipak očekuje brz oporavak. Trenutno joj nisu dopušteni posjeti, ali skandal se ipak nije mogao izbjeći i to po samom prijemu nesretnih ljubavnika u bolnicu.

Jedan gospodin je ubrzo po prijemu unesrećenih došao u bolnicu i počeo da se raspituje o zdravstvenom stanju Mirjane M. On je još i dodao da je član porodice te da je došao da izuzme njene stvari, na šta su ga u bolnici pitali da li želi i da preuzme stvari njenoga muža, na šta je on samo začuđeno rekao ”Pa ja sam njen muž”.

 

Tada je saznao da je njegova supruga zadobila teške povrede dok je bila u akciji sa svojim ljubavnikom, te da je ona zadobila teže povrede od svoga ljubavnika koji je u ovome slučaju služio kao provodnik.

Da nije žalosno, vjerojatno bi bilo i smješno, a novinari saznaju da će nesretnu ženu veoma brzo posjetiti i advokat za brakorazvodne procese.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here