Svjedoci smo raznih bizarnih sitruacija koje se dešavaju širom svijeta koje viđamo svakodnevno, ali koliko god upućeni u te bizarnosti jednostavno svaka naredna koja se desi nas ostavi bez teksta.

Takav je i ova danas koju vam donosimo u nastavku članka.

Naime, Šveđaninu Stephen Cukoldsoon, se desila krajne neobična situacija. Njemu je prije nekoliko dana žena rodila trojke koje su crne poput uglja.
Ništa u tome ne bi bilo čudno da i njegova žena nije bjelkinja.

Kada se ova situacija desila, ona je se vrlo brzo proširila van zidova bolnice, i svi iza leđa su mu se smijali jer očigledno je da je ga žena prevarila.

Za cijelu ovu situaciju su se čak i medijii zainteresovali, te odlučili da porazgovaraju sa novopečenim ocem, koji je rekao da radi u lokalnoj fabrici čokolade u noćnoj smjeni, dok je njegova žena bila sama kod kuće.
On je naveo kako je imao običaj da je nazove u toku svoje smjene, ali se ona nikada nije javljala jer mu je rekla da je u to vrijeme na misi.

Ali, oni su imali komšiju afroamerikanca, kod kojeg je njegova žena dolazila, ali izgleda da su oni sve radili samo se nisu molili.

Ono što je još bizarnije u svemu tome, njegova žena tvrdi da nije imala nikakve odnose sa njim, a one je uporna u tome da je njen muž biološki otac i to upravo zbog toga što jede puno čokolade na poslu.

Kada je on njoj rekao da on ne vjeruje u tu teoriju, ona mu je savjetovala da posjeti psihologa i psihijatra.

Šta biste vi uradili da ste na njegovom mjestu? Pišite u komentare?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here