Vjerujemo kako nema osobe koja nije čula za Zvezde Granda, šou program koji je zasigurno pomeo svaku moguću konkurenciju u posljednjih 15 godina barem što se tiče tih tv emisija ovog tipa.

Ovaj šou program je zasigurno najgledaniji program u regiji, a svi gledaoci imaju svoje favorite u ovom takmičenju, a dozu humora daju i članovi žirija koji se skoro pa uvijek svađaju, a ono što je siogurno jeste da najveću prašinu dižu Jelena Karleuša i Marija Šerifović.

Ovog puta stat ćemo malo kod Marije Šerifović. Ona je u ovom žiriju jako dugo i ona je već nekoliko puta najavljivala da će ići iz žirija i takmičenja jer jednostavno nije mogla da isprati ritam takmičenja jer je skoro svake subote morala biti u Beogradu, a to je donosilo veliki teret njenoj karijeri.

Ono što sa sigurnošću možemo reći da će Saša Popović učinit sve da ona ostane dio ovoga i član žirija.

Marije, pored harizme zasigurno posjeduje veliko znanje kada je u pitanju muzika i ono što ona može da nauči sve takmičare kojima je ona mentor ali i šire.
To dokazuje i da je njena miljenica Džejla Ramović odnijela pobjedu te sezone.

Međutim, kako je pauza, Marija se sad nalazi u Americi, a tokom jedne večeri kada se emitovala emisija, ona je kačila storije na instagram i tu je postavila i sliku Valentine Kuzmanović, a ono što zanimljivo jeste da je Marija za nju rekla da je ona pobjednik za tu sezonu.


Vidjet ćemo da li je Marija bila upravu. Kako vi ovo komentarišete?

Pišite nam…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here