Ovo je prvi put da se nešto ovako desi. Mala djevojčica će imati traume za čitav život!

Naime u Bjelorusiji se dogodio traumatičan nesretni sluač. Dok je mlada majka(21) vadila bebu kroz prozor, beba je slučajno klikunla dugme za zatvaranje prozora, to je njenu majku gušilo, pa se onesvjestila, osam dana kasnije je izgubila život. Najgore od svega tako da kažemo jeste što ova beba nije svjesna đta je učinila a saznat će prije ili poslije.

Suprug od žene koja je nesretno stradala, Julie, je tada bio kući, a kada je došao na mjesto gdje je parkirala auto vidio je da leži zemlji. Slučaj se još uvijek istražuje, a ovo je zgrozilo čitav svijet.

Nažalost ovaj slučajs e dogodio, a ovoj je jedini slučaj da beba oduzme život svojoj majci. Inače ovaj mladi bračni par ima još jedno dijete. Sve s dogodilo brzo, majka nij ni bila svjesna šta bi sjoj se moglo dogoditi.

Ona je samo htjeladaje izvuče van iz auta, ali mala djevojčica je igrom slučaja kliknula dugme, a onda je sve bio kasno. Mnogi se kometari redaju za ovaj slučaj, a neki od njih su da nema šanse da se staklo duglo jer se automatski zaustvalja ako ima nešto iznad.

Međutim ne znamo kako reaguje njihovo auto, moguće da je došlo do nekog kvara ili da jednostavno nije bazirano na automatskom funkcionisanju. Svi su u žalosti zbog ovog slučaja. Nedavno je bio još jedan bizaran slučaj. Kada je učenica u školi vožnje oduzela život svome indtruktioru vožnje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here