Jedan dječak je natjerao djevojčicu da ga oralno zadovolji.

Naime dječak iz Valjeva je natjrao djevojčicu koja u njega zalubljena od petog razred da ga oralno zadovolji. On je nju ucjenjivao i rekao ako ane pristane da će napastiti njenu sestru. Rekao joj je da mu priži oralnme usluge i sve  je to snimao.

Ubrzo nakon toga je poslo drugovima i objavio na društvenim mrežama. Odmah su ovo osudili a dječak je osuđen za iskorištavanje i sada se barini sa slobode. Ovo je zgrzilo cijeli Balakn i ovakv slučaj je za sbaku soodu.

Djeviojčica je inače išlau situ pkolu kao i on, a on je iskoristo to što ej zaljubljena u njega pa je odveo na mjesto gdje niko nije prolazio. Međutim napravio je izgleda veliku rgrešku u svemu tome, a ovo nije usamljeni slučaj.

Svakim danom smo svjedoci dječijih snimaka koji nisu nevini. Tako imamo snimke gdje se djevjčive samozadovoljavaju pa to sve šalju u chat a onda završi na internetu-

Potrebo je prije svega djecu edukovati o svemu, a mnogo djeca nažalost daans nemaju osnovne kulture. Bilo je i prije svega ali jiakda nije ovako da sse ne đšeto desi.

Također smo svjedoci da se nastavnici u školama ponašaju jako ružno prema učenicima, kao da su u zatvoru a ne u školi. to je loš prisuti i trebalo bi prije svega edukovati one koji su tu da edukuju djecu.

Kakkvo je bvaše mišljenje o ovoj temi? Da li i u školi vašeg sdjetata ima ovakvih problema. Slobodno komentarišite

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here