Zanimljivosti

Dječak (1) i djevojčica(5) pronađeni tri dana nakon smrti njihovih roditelja!

Djevojčica i njen brat su nađeni u stanu nakon tri dana što su njihovi roditelji preminuli od trovanja sa kiselim krastavcima a rođaci ruskog para Viktorije i Aleksandra ih nekoliko dana nisu mogli dobiti na mobilne telefone. Tada su svi posumnjali da nešto nije uredu jer se oni nisu pojavili ni na porodičnom okupljanju, a djevojčica od 5 godina se nakon petak dana uspjela javiti na telefon.

Djevojčica je preko telefona rekla da joj mama i tata već dugo spavaju i da se nikako ne bude, te da je njen tata u licu promjenio boju. Za sve to vrijeme mala djevojčica je brinula o svom bratu koji ima samo jednu godinu, a odmah nakon poziva Aleksandrova sestra je došla u stan i zatekla je svoju snahu i brata mrtve i počela je da vrišti.

Pozvala je policiju i hitnu pomoć te je kontatovana smrt zbog trovanja a saznalo se da je ovaj par od Aleksandrove bake dobio domaće krastavce i sumnja se da je botulin iz krastavca bio uzrok smrti. Ovaj otrov također zna i da izazove paralizu te u najgorim slučajevma dolazi do otkazivanja rada nekih organa te prestanka disanja.

Add Comment

Click here to post a comment

Oglasi – Advertisement