Svjesni smo da je razvojom tehnologije postalo skoro pa sve moguće, a sve što vam padne napamet postoji aplikacija za te stvari. Međutim za neke stvari ne postoji, kao što su pranje veša, kuhanje ručka, peglanje odjeće i tako dalje.

Ono što je sigurno jeste da nam je tehnologija uveliko pomogla i olakšala nam život. U današnje vrijeme, za razliku od naših starijih možemo vrlo lako pozvati osobu koja se nalazi na drugoj strani planete i razgovarati sa njom uz video poziv.

Što se tiče aplikacija tu sada imamo razne vrste pa imamo aplikacije koje nas napominju da trebamo popiti lijek, pa aplikacije uz koje mršavimo, za učenje jezika, ali isto tako veliki broj je aplikacija koje se koriste za zabavu.

Svi mi smo nekada pomislili na to kako bismo izgledali kada ostarimo . To je sada moguće uz veoma humorističan način, a kako bi stvar učinili komičnijom isprobali smo aplikaciju na nekim osobama koje su iz javnog života, a garantujemo da će vas rezultati nasmijati, pa pogledajte

Vojislav Šešelj- Iako sada već star, ovo bi mogla da bude fotografija iz poznih godinal

Novak Đoković- Nemoguće je da će Novak ovako iozgledati kada bude u u ovim godinama

Željko Joksimović- baš je kul kao deda

Ana Brnabić- moramo priznati da će izgledati dobro za svoje godine

Kolinda Grabar Kitarević ona bivša hrvastska predsjendica je uviojek važila za lijepu izgodnu damu,a ne sumnjamo da će biti lijepa i kada dođe u ove godine.

Aleksandar Vučić moramo priznati jako lijepo držanje u ovim godinama.

Da li ste vi probali ovu aplikaciju? Kako vam izgledaju ove poznate osobe? Pišite nam vaše komentare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here