Ono što je sigurno jeste da je Drako Lazić jedan od najpoznatijih pjevača današnjice, kojeg je iznijedrilo popularno muzičko takmičenje Zvezde Granda.
Svjedoci smo da je on u posljednje vrijeme baš izložen javnosti i pristisku  zbog svog privatnog života, nego što je u pitanju njegova pjesma i muzika, a pored toga on je nedavno imao i saobraćajnu nesreću u kojoj je jedva izvukao živu glavu.

On je bio u braku sa pjevačicom Anom Sević, sa kojom ima kćerku Lorenu, međutim, to nije moglo uspjeti pa je se sa njom razveo, a sada je u braku sa Marinom sa kojom sada ima sina.

Ana i Darko su se baš upoznali na takmičenju Zvezde Granda, ali jednostavno nije moglo da ide, a sada oni imaju svako svog partnera i partnericu.

Međutim, nakon što je on doživio nesreću odlučio je da promjeni stil i način života, a on je istakao kako je i dan danas dužan i da ima dugove  zbog svog stila života od ranije.

Međutim, kako je poznato Darko Lazić je prije nekoliko dana bio gost na vaganju za Zadrugu 4, a ono što su svi mogli primjetiti jeste da je on totalno promjenio svoj fizički izgled.

Bilo je očigledno da je mnogo smršao, a nagađanja su da je uspio skinuti čak 70 kilograma.

On je na tom mjerenju imao sivu majicu ispod koje se vidjelo da mu visi koža jer je naglo smršao, a on će taj višak otkloniti operacijom zatezanja i uklanjanja viška kože, jer je on to već ranije najavio.

Šta vi mislite o svemu ovome? Da li biste se vi podvrgli ovoj operaciji želuca kao on?
Pišite nam vaša mišljenja…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here