Darkov doktor je mnogo zabrinut. On je i sam savjetovao pjevača da ne smije nigdje van ustanove iz više razloga, ne može da se oslanja na desnu nogu a napolju je klizavo, postoji mogućnost da padne i da se tako povrijedi.

Dodao je da pjevač ne bi trebao ni da boravi u prostorijama koje su zadimljene, ali ga je sa neke strane razumio kada mu je ovaj objasnio zbog čega je izlazio i tako zdravlje rizikovao.

“Popričali smo i on mi je rekao da je taj izlazak bio lijek i rasterećenje za njegovu dušu i motiv za dalju rehabilitaciju, tako da sam ga nekako i razumio, ljudski je “- rekao je doktor.

Darko inače boravi u banji Selters:

Banja Selters Banja ili Mladenovac nalazi se u Mladenovcu, na prostranom terenu, na obroncima planine Kosmaj, 46 km jugoistočno od Beograda.

Klima je ugodna, a spa je poznat po čistom zraku i lijepo uređenom parku, s mnogo zelenila. U blizini se nalaze kulturno-povijesni spomenici i piknici. 1898. godine na ovom području otkrivena je ljekovita mineralna voda.

Pomaže u ozljedama zglobova i mišića, bolestima krvnih žila i gornjih dišnih putova. Ljekovita svojstva ove vode poznata su i koriste se više od 100 godina.

Tu su i jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, amfiteatar, restoran za ručavanje (za 250 osoba), banketna dvorana i bazen s toplom vodom.

Tomislav Mališić zaslužan je za razvoj Selters Banje

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here