Dara Bubamara danas važi za jednu od najboljih riba na estradi. ali da li ste znali kako je izgledala prije operacije grudi?

Ona je danas jedna od najpoznatijih pjevačica, razvedena je i ima sina. Dara Bubamara ej prije bila  kao mala djevojčica, nosila je obične farmerice, i majicu na bretečle, gajila je dugu plavu kosu. ali kada pogledate njene grudi svima je jasno da je radila mnoge korekcije i dala je tu hiljade i hiljade.

dara-2

Dara Bubamara je nedavno izjavila kako hoće da pravi kuću koja će biti njena oaza mira, ali je zamolila da je novinari en uhode. Rekla je da će tu biti i velika ograda.

Nedavno su mnolgi mediji upoređivali njene prethodne fotografije pa je tako u javnost perocurila jedna fotografija sa nekog sotovanja u koje je Dara upravo u svojoj omiljenoj odjevonoj komibinaciji prije nemkoliko godina.

dara1

Naime ona je bila u farmericama i manici na bretele, a njene grudi su bile jako male, i tome je pridonio i geudnjak da ih malo podigne – a danas – danas je ona jedna od najboljih riba upravo zahvaljujući plastičarima.

Nedavno smo pisali o plastičnim operacijama i tome kako se mnoge slaven ličnosti odmah bace na operacije čin zarade određenu svotu novca.

Dok običa n sviejt ne može izdviojiti ni za obične potrebe.

dara-1

Pa su tako mnoge zvijezde odlučile da urade plastične korekcije na sebi čim su dobile prvi honorar. Također su problemi sa implantima jer ih morate nakon nekog vrema mijenjato.

To je radila Nataša Bekvalac i bilo je jako bolno.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here