U svakom slučaju, jedna od najvećih pjevačica i umjetnika na ovim prostorima bila je Esma Redžepova, čija je glazba uspjela povezati ljude različitog društvenog podrijetla, a svi se slažu da je to glas koji teško da će itko uspjeti nadmašiti. Tako je ovih dana, nakon 27 godina tijekom kojih je sudjelovao u Parlamentu, Siniša Stanković uspio osvojiti nagradu pod nazivom “Zlatna truba”, koju inače publika predstavlja kao najobjektivniji žiri.

Međutim, ono što većini nije bilo poznato jest da je Siniša zapravo učio svirati trubu s legendarnom pjevačicom Esmom Rexhep, te da je s njom i suprugom Steveom proveo dvanaest godina. S njima je živio i obrazovao se, a oni su zajedno putovali. Svjestan je da je taj uspjeh postigao samo zbog njih i zato što su vjerovali u njega, a zna da bi mu Esma do danas bila sretna.

Loading..

Naime, Siniša dolazi u Guču od 1992. godine, ali tvrdi da je svake godine postajao sve bolji i bolji, ali još uvijek je bio u šoku zbog osjećaja sreće koji je osjetio kad je shvatio da se njegov dugo sanjani san ostvario. napokon nakon toliko truda postao java.

Međutim, njegova bi priča trebala služiti svima koji ponekad misle odustati od svog cilja, a ipak se ispostavilo da je najvažnije ne odustati od onoga što svim srcem želite i što čini vaš život. Slažete li se s nama?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here