Mislimo da o porodu Bogdane Ražnatović nema osobe koja nije čula za to, kao da se radi o nekoj poznatoj osobi, osim što je ona snaha jedne od najpoznatijih pjevačica na ovim prostorima.

Bogdana je i prije veze i udaje za Veljka Ražnatovića bila poznata u sportskim krugovima, te je imala jako uspješnu karijeru, ali je široj javnosti postala poznatija tek onda kada je se saznalo da je ona Veljkova djevojka.
Svi smo mislili da će to biti Veljkova još jedna djevojka, jer ga dobro poznajemo, ali očigledno to nije bio slučaj, nego vidimo da je se Veljko baš zaljubio u nju, te je ona ostala trudna, a ubrzo je organizovano i veliko vjenčanje o kojem su skoro svim mediji pisali.
Veljko nijedne sekunde ne krije koliko voli Bogdanu, i da je sretan sa njom, a ništa manje nije zadovoljna i Ceca, te joj ona ugađa na sve moguće načine.

Poznato je isto tako da je Ceca prije rođenja Željka preuredila cijeli sprat svoje vile na Dedinju, kako bi Željko imao to za sebe.

Ona je već nekoliko puta rekla kako Bogdana nije samo lijepa i zgodna, nego i pametna i da dolazi iz veoma lijepe kuće, te da je jako vrijedna.

Pored toga Ceca se već nekkliko puta našalila kako Veljko i Bogdana trebaju roditi sebi drugo dijete, a Željka da ostave njoj.


Međutim, Bogdana, iako je od poroda prošlo svega dva mjeseca izgleda kao nikada. Ona ne izlazi iz teretane, te radi na vježbama i ukoliko biste je sada vidjeli nikada ne biste rekli da je se skoro porodila.

Kako vi ovo komentarišete?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here