Ovih dana je veoma uzburkano na relaciji Srbija- Crna Gora, a to nekako najviše pogađa i uznemiruje obične ljude dok se svi oni političari samo naslađuju u svim problemima koje očito namjerno stvaraju

Tako se ovih dana preko društvenih mreža oglasio i crnogorski glumac Zoran Vujović koji je na najprizemniji način, niti malo dostojnog jednog umjetnika osuo paljbu na račun Srba širom regije, a posebno se okomio na Srbe iz Srbije i njegove Crne Gore.

On je u svome statusu Srbe nazvao izdajnicima i smećem, a uz te epitete je dodao i mnoge druge koji na najgori mogući način vrijeđaju jednu naciju i jedan narod. Posebno se osvrnuo na urednika Informera kojeg naziva smećem te se pita kako je moguće da neko može toliko da laprda i toliko laži da izgovori u jednoj minuti, posebno kada priča o velikoj Srbiji, te ga je nazvao ideološkim klošarom, običnim smrdom i velikim ništa, te mu je preporučio da se ugleda na Vedranu Rudan, ženu koja razmišlja na široko, a onda je dodao još nekoliko sočnih psovki sve na račun urednika Informera.

Na kraju je dodao da svi poput njega, misleći na urednika Informera moraju da shvate da su svi oni drevna srpčad porijeklom iz Crne Gore, svi do jednoga i da su svi oni ponikli i posrnuli iz dijelova Žabljaka, Cetinja, Duklje i drugih dijelova, te se svima koji razmišljaju poput urednika Informera kroz nekoliko psovki sjetio familije, te ih nazvao izdajnicima i prelivodama.

Još je glumac dodao kako su Turci nekada bili protivnici dostojni borbe, i ljudi sa velikim mud..a i srcima, dok Srbi sa svojim navodnim borbama zagorčavaju živote svima, a najviše sebi samima, i da se samo treba pogledati šta su Srbi napravili u zadnjih dvadeset i više godina na ovim prostorima. Napisao je i kako Srbe baš niko ne voli te da ih malo ko poštuje i da se većina srpskih djedova sada prevrću u grobovima od sramote na sve ono što njihovi unuci rade.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here