Estradni par Mile Kitić i Marta Savić su već dugi niz godina u braku a u njemu su dobili i kćerku Elenu koja je velika Miletova mezimica i on nema nikakav problem da svojoj kćerki ispunjava svaku njenu želju i svaki njen prohtjev.

Ona je odlučila da krene stopama svojih roditelja, da bude dijelom estradnoga svijeta, a za nju je dobro da neće imati većinu problema sa kojima se mladi pjevači susreću na počecima svoje karijere.

Prije svega tu je finansijski aspekt jer joj roditelji po tom pitanju jako dobro stoje i novac za nju za sada ne predstavlja problem, a već je i navikla da bude po medijima jer uz poznate roditelje to svakako postane dijelom tvoga života, a Elena se navikla na sve to.

Loading..

Elena je inače poznata po tome da se navikla na život na visokoj nozi, te da voli da uživa u raskoši i luksuzu, kao i da se voli hvaliti svime time na društvenim mrežama. Poznata je da baš i nije mnogo štedljiva, a zadnje novce je potrošila na jedan veoma luksuzni automobil, koji je ujedno i veoma skupocjen.

Ona se i na društvenim mrežama pohvalila sa svojim novim četverotočkašem od kojeg je mnogima zastao dah, a posebno je upečatljiva njegova roza boja, a sve to možete da provjerite i na videu kojeg dijelimo sa vama.

Elena očito uživa u svome bogatstvu za kojeg se baš i nije puno trudila, a očito da joj ni bahatost nije strana, te da nema osjećaj za društveni trenutak u kojem jesmo te se u vremenu kada većina ljudi nema šta da jede bavi ovakvim stvarima i javno hvali svojim bogatstvom

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here