Poznato je da je u svijetu jedan od najvećih zdravstvenih problema u posljednjih nekoliko godina pretilost i debljina.
Jedan od glavnih uzroka nastanka pretile i gojazne osobe jeste da osobe nemaju dovoljno fizičke aktivnosti, a pored toga uzrok može biti i nezdrava ishrana, ali genetika.
Ali, da li biste povjerovali kada bismo vam rekli da postoje osobe koje namjerno imaju ogroman broj kilograma, a u tu kategoriju spadaju sumo hrvači ili dizači tegova.

Tu spada i junak naše današnje priče, a on je poznati pakistanski dizač tegova Arbab Khizer Hayat koji je poznatiji kao Pakistanski Hulk.

On je naime odlučio da ju došlo vrijeme da se ženi, a da bi pronašao ženu odlučio je da da oglas u kojem navodi kakvu bi ženu volio imati, ali je on već do sada odbio preko 300 žena.

On je čovjek koji ima najviše kilograma u cijelom svijetu i teži nevjerovatnih 444,5 kilograma, a i mnogo je visok i to nekih 197 centimetara

U oglasu u kojem traži ženu stoji da žena koju će on oženiti mora biti minimalno teška 100 kilograma, a ne više od 150, a prema njemu mora biti visoka minimalno 192 centimetra a ne više od 197 centimetara.
On je ovo objasnio da ne želi da mu žena bude predebela ili previsoka, ali isto tako ne bi želio da bude mršava jer bi takve zdrobio u krevetu. Sve žene koje su mu se do sada javljale su imale manje od 50 kilograma.

Inače, on je u državi poznat kao prvak u vuči traktora, autobusa i automobila, a da bi održao svoju kilažu on dnevno mora da pojede četvero pilića, tri kile junećeg mesa i 36 jaja, a da popije pet litara mlijeka.

Da li imate vi svoj komentar na ovo? Pišite nam..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here